WanderWeb wordt gerund door mij, en mijn naam is Nanda Koopman. Ik ben verantwoordelijk voor het intakegesprek tot de afhandeling van uw laatste mail. U heeft dus telkens maar met
één persoon te maken.

Nanda Koopman Wanderweb
Als blogger ben ik bijna altijd en overal online. Als geen ander weet ik dus ook dat een website niet te ingewikkeld hoeft te zijn om goed te werken. En heb ik ruime ervaring in gebruiksvriendelijke en klantgerichte oplossingen.

Ik denk graag mee en ben niet aan kantoortijden gebonden. Dat is wel zo prettig in een wereld die om steeds meer flexibiliteit vraagt.

Op mijn eigen reisblog Wandernan kunt u desgewenst nog veel meer lezen over wie ik ben en wat mij drijft. En doet u en passant ook nog wat fijne reis- en vakantietips op.

Een paar jaar terug was ik voor mijn blog Wandernan op zoek naar een webbouwer en enorm schrok van de prijzen. EUR 1200,- voor een website? Say what? Als startende ondernemer heb je zo’n dure site echt niet nodig. Of heb je daar simpelweg geen budget voor. Ik had het in elk geval niet. Dus ik ben vol enthousiasme begonnen om alles uit te zoeken. Het is voor u dus ook een voordeel dat ik nog niet heel lang geleden zelf ook amper wist wat bijvoorbeeld een webhost was. En zo leerde ik zelf een site bouwen. En kwam ik er achter dat ik het ontzettend leuk vind om te doen.

Maar het is natuurlijk niet alleen een mooie strakke site die uw website goed maakt. U heeft ook sprekende foto’s nodig (toevallig ben ik een enthousiast fotografe), een prettig lopende tekst (ik blog, teksten schrijven is wat ik doe), moet u te vinden zijn op het wereldwijde web én heeft u commercieel inzicht nodig. Ik heb jarenlang op een reisbureau gewerkt en daar de laatste jaren gecoacht op verkoopgesprekken. Ook gaf ik cursussen. Ik weet dus prima hoe we uw klanten moeten aanspreken en kan hierin uitstekende adviezen in geven.

Waarom kiest u voor Wanderweb?
– ik werk al geruime tijd als webbeheerder voor Wandernan en heb er erg veel plezier in het vervolmaken van perfecte websites.
– ik heb jarenlang in een commerciële functie gewerkt en weet hoe je een klant het best kunt triggeren voor u te kiezen. Op mijn LinkedIn profiel kunt u meer lezen betreffende mijn achtergrond.
– ik ben bedreven in fotografie en weet een product of dienst mooi weer te geven. Ik heb altijd verschillende creatieve oplossingen en ga net zo lang door tot u ook tevreden bent.
– teksten schrijven is mijn passie, ik schrijf vooral volgens het principe less is more.
– mijn flexibiliteit klinkt overal in door, van het maken van een afspraak tot de termijn waarop uw site geleverd moet worden
– bovenal ben ik een goede luisteraar en kan de juiste vragen stellen om uw behoefte te bepalen en te vertalen naar een tekst en website die bij u past
– ik ben geduldig, kan goed uitleggen en zit nog niet vastgeroest in vakjargon

→ Wat heel erg belangrijk is om te weten is dit ik enorm veel plezier in mijn werk heb, dát ziet u terug in het eindresultaat