Wanderweb is zo voordelig, kan dat wel? Wij bieden u tegen zeer scherpe tarieven, begeleiding en opbouw van een goede website.

Wij maken daarbij gebruik van WordPress, dit omdat het later ook eenvoudig is om zelf bij te houden en het gebruik ervan eenvoudig aan te leren is.

Wij zorgen dat uw website draait, u deze zelf kunt onderhouden en bieden u tot drie maanden na levering van uw website gratis online hulp aan.

Wat is het voordeel ten opzichte van een volleerd webdesigner inhuren?
– de kosten, zonder meer
– u krijgt van ons een uur 1-op-1 coaching om uw site zelf bij te houden
– het totaalpakket. Een webdesigner is goed in het maken van een website waarbij elk vlakje op de juiste plek zit. Voor u is echter belangrijk dat u zichtbaar bent op het web, dat uw teksten fijn lopen en dat iemand een mooie foto voor u kan maken. U hoeft bij Wanderweb geen aparte fotograaf in te huren en iemand die voor u de teksten maakt. Bovendien kunt u zelfs het webbeheer zelf doen.

Wat kan er niet?
Zoals gezegd is Wanderweb geen webdesigner. Dit ziet u met name terug in de keuze van het webdesign. Wanneer u duidelijk uw wensen aangeeft in het intake gesprek, kunnen wij u echter wel direct zeggen wat de mogelijkheden zijn. Wij werken met de WordPress templates.
Wilt u een design waarop meer aanpassingen mogelijk zijn (denk bijvoorbeeld aan kleur, lettertypen), dan raden we een betaald thema aan. Meestal is deze voor een bedrag vanaf $40,- aan te kopen.

Voor een kleine of startende onderneming is een WordPress-site echter vooral:
– makkelijk
– betrouwbaar
– eenvoudig zelf aan te passen

Voor wie?
ZZP’ers, startende ondernemers, bloggers, kleinschalige (web)winkels.

Voor wie niet?
Grote bedrijven of (web)winkels zijn niet gebaat met de thema’s waarmee wij werken. Deze zijn dan te beperkt.
Ook wanneer u heel specifieke ideeën heeft over de indeling van uw scherm zijn wij niet de juiste partij. Twijfelt u of u door Wanderweb geholpen kan worden, neem dan zeker contact op, wij zullen uw wensen inventariseren en eerlijk antwoorden of wij het antwoord zijn op uw webwensen.

Overige diensten
Buiten het maken van uw website bieden wij een aantal diensten waardoor wij u een totaalpakket aan kunnen bieden.
– fotografie (producten en/of portretten)
– teksten schrijven
– opzetten van een social media plan
– koppelen met Google en Google Analytics
– opzetten van een blogstrategie
– opzetten van nieuwsbrieven
– aanmaken van Facebookpagina’s
– aanmaken van Facebook advertentie’s