Fijn dat je komt kijken wat ik zoal gemaakt heb. Hier zie je wat voorbeelden. We kijken altijd naar de individuele wensen.

Groenlokaal

De tijdelijke site van hotspot Groenlokaal in Alkmaar is al een plaatje. Meer resultaat als hij echt af is!

DKD-Sign

Met Krista van DKD-sign werk ik graag samen. Zij heeft altijd genoeg werk en daarom was lange tijd haar site een ondergeschoven kindje. Samen hebben er weer iets moois van gemaakt!

Ecodeck

Ecodeck had een site welke een update kon gebruiken. Deze (scheeps)dekkenbouwer kon zo met minimale middelen een beter resultaat neerzetten.

Antonette van Spik en Spaan

Antonette wilde graag een site voor haar nieuwe bedrijf, met meerdere takken van sport. Teksten schrijven, presentaties geven, redigeren.

Sandra van Stralend Schrijven

Sandra heeft maar liefst zeven sites op haar naam staan. Maar ze is enorm druk met haar bedrijf dat ze zichzelf weinig tijd gunde er vaak naar te kijken. Tot ze op een dag dacht dat het zo niet verder kon. Ze nam contact met mij op en samen keken we naar het best template voor haar wensen. Sandra is zelf aardig handig in WordPress. Wat ze zelf kon doen deed ze en ik maakte het af in de layout wat ze graag uit handen gaf.
Het resultaat:

Martijn van Administratiekantoor Zorgeloos

Martijn wilde zijn werkzaamheden gaan uitbreiden en daarbij hoorde ook een site. Een site waarop mensen kunnen zien wie hij is. Het moest een strakke, chique site worden. Welke duidelijk liet zien hoe ‘zorgeloos’ klanten hun administratie bij hem onder kunnen brengen. Het resultaat is een prachtige site in een jeansachtige blauwe kleur.

Mark van Driptrayholder

‘Nanda! Ik heb een goed idee!’, zei Mark na de zomervakantie (de beste plannen worden dan geboren). Er moest een webshop komen voor zijn twee producten. Verzending wereldwijd. In twee talen en later misschien nog meer. Zo! Ik zette een eenvoudige webwinkel in elkaar, vertaalde hem et voilá, Mark is in business.

Familiereisblogger Gaby

Collega familiereisblogger Gaby heeft een drukke baan als marketingspecialist. Ze had een website voor haar blog, ooit begonnnen als hobby, waar ze graag een professioneler look voor wilde hebben. Wij maakten een site waardoor je direct op vakantie wilt in magazine stijl. Kom even klikken bij Gaby!

Kapsalon Joos

Jolanda van Kapsalon Joos had werkelijk geen idee wat ze met haar website aan moest. Ze had duidelijk ideeen over de kleuren en had en paar steekwoorden voor mij: simpel, strak en zwart/wit. Ik gooide er een lekkere ‘ballsy’ kleur oranje bij, maakten foto’s in de zaak, een mooie graphic voor haar prijslijst en nu heeft ze een prachtige site en heel veel leuke reactie’s hierop! De website van Kapsalon Joos is bij ons in beheer, ook regelen wij de hosting. Zo kan Jolanda lekker doen waar zij goed in is… knippen!

 

Schilder Robert

Voor schilder Robert van de Goor maakten we: Robert van de Goor

Robert kwam bij mij met het verhaal dat hij absoluut geen verstand heeft van computers, hij is dol op grijstinten en wilde een website waaruit blijkt dat hij een vakman is. Daarnaast hebben wij de website in beheer. Elk kwartaal levert Robert wat foto’s waarna wij aan de slag gaan met een stukje storytelling. Robert deelt dit op zijn eigen Facebookpagina en krijgt hier altijd er leuke reactie’s op van zijn volgers!

 

Timmerberdrijf Van Gent Totaalbouw

Voor timmerbedrijf VAN GENT Totaalbouw maakten we deze website: VAN GENT Totaalbouw.
Danny wilde graag een stoere en beknopte site waarop duidelijk werd wat zijn werkzaamheden waren, voor hem was bovendien de vindbaarheid van zijn bedrijf op Google belangrijk. Daarnaast beheren we de Facebook-pagina van Van Gent Totaalbouw én doen we een stukje storytelling voor de portfolio. De hele website is bij ons in beheer.

 

Sabine van SO! Social

Sabine van SO! Social Media wilde een heel simpele site, voor haar is het belangrijk dat haar klanten even snel kunnen zien wie ze is. Een half jaar erna was ze toe aan een meer uitgebreide site.  Samen met Sabine werk ik aan een blogstrategie, ik legde haar een en ander uit over SEO en hoe haar blogs op te zetten. Helaas heeft Sabine toch besloten haar bedrijf niet in deze vorm voort te zetten. Maar haar website is nog steeds te zien.

 

 

Kookblogger Astrid


Kookaffaire
was zonder meer een heerlijke opdracht. Ik werd aangestoken door het enthousiasme van kookblogger Astrid. Zij wilde een volwassen site met verschillende handige zoekmogelijkheden. Het resultaat is een website om van te watertanden.

 

Sieraden van Ilse

Deze webwinkel waar je geweldige, handgemaakte sieraden kunt kopen. Ilse was op zoek naar een budgetoplossing, zoals elke startende ondernemer (met nog een andere baan, gezin en een leven…) wou zij graag op een eenvoudige manier haar prachtige sieraden aanbieden. En zo maakte ik voor haar in een dag een webwinkel. Ik leerde haar hoe ze zelf haar stock kon uploaden en gaf wat tips voor haar foto’s. Check hier webwinkel Sieraden van Ilse.


Mijn eigen reisblog Wandernan

En natuurlijk is mijn eigen blog Wandernan een voorbeeld van wat er mogelijk is. Ik hou van een strakke site, waarop kleuren kunnen worden aangepast. Ik wil veel foto’s kwijt kunnen en deze groot tonen.